Zakelijke laptops

Geplaatst op door

Hoi !

Deze site is in het leven geroepen omdat ik al jaren gek ben op alles wat met automatisering te maken heeft en omdat ik het belangrijk vind goede huishoudelijke apparaten te hebben.

Ook werk ik al meer dan 20 jaren in de automatisering… Heb aardig wat langs zien komen!

Vandaag:

Zakelijke Laptops

Omdat ik al heel lang in de automatisering branche werk, heb ik werkelijk van alles voorbij zien komen wat betreft laptops. Laat ik wel meteen duidelijk zijn; er is een verschil tussen zakelijke laptops en persoonlijke laptops. Er worden andere eisen gesteld aan zakelijke laptops. Daar ga ik het vandaag over hebben.

Na meer dan 20 jaren ervaring:
Wat moet een zakelijke laptop bieden:

  • ALTIJD werken
  • SNEL
  • Veilig
  • Betrouwbaar
  • Gemakkelijke communicatie met andere systemen.

Okay, dan nu laptops die daar op dit moment geschikt voor zijn.
Wel wil ik vermelden dat ik enkel laptops opneem die ik ken en waarvan ik weet dat ze al jaren trouwe ‘werk’ maatjes zijn! Er zullen best wel een paar andere goede laptops zijn die dit ook allemaal kunnen maar ik ga uit van mijn ervaring. Daar kan ik voor 100% achterstaan! Ze moeten ook waar bieden voor hun geld.

Vandaag 2 merken waarvan ik weet dat ze goed zijn.

Allereerst:

De Asus
ASUS Pro P2438UA-FA0327T:

Asus proBuiten het feit dat dit een mooie laptop is heeft hij ook alles te bieden wat je nodig hebt! Hij heeft uiteraard SSD (voor mensen die niet weten wat dit is: Als je een SSD laptop hebt, is het afgelopen met eerst koffie drinken 🙂 Deze laptop is na opstarten binnen 2 minuten klaar om voor je aan het werk te gaan! SNEL dus! De I7 processor zorgt voor een super snelle laptop. Als je een ‘aantrekkelijke laptop wilt dan heb je hem nu gevonden!
Deze laptops zijn ontworpen voor omgevingen waar ze elke dag moeten presteren zoals in bedrijven, maar als consument geniet u daar natuurlijk ook van! De behuizing van de laptop voelt stevig aan, maar is alsnog erg handzaam en licht van gewicht. Daardoor neemt u hem makkelijk mee op reis.

Naast zijn stevige ontwerp is er aan de binnenkant van de laptop ook zeker niet bezuinigd! De combinatie van een Intel Core i7-processor met een 256 GB Solid State Drive (SSD) zorgt ervoor dat deze notebook razendsnel is opgestart én programma’s in seconden zijn geladen.

De Asus is een laptop die gewoon mooi is! Degelijk, mooi betrouwbaar. Over het algemeen is hij wel wat duurder dan laptops die misschien iets minder gelikt eruit zien maar die wel het zelfde bieden!
Alles erover weten? Klik hier: Asus zakelijk

De HP HP 250 G5 – i5-6200U:
HP 250 G5 - i5-6200U
Blijf verbonden met deze betaalbare HP 250 notebook pc. De HP 250 bevat alles wat u nodig heeft om te werken: Intel®-technologie, essentiële samenwerkingstools en Windows 10 Home. Het robuuste chassis beschermt de notebook bij intensief dagelijks gebruik.
Vertrouw op de HP 250 om al uw taken probleemloos uit te voeren. De robuuste behuizing beschermt de notebook en verleent hem een professionele uitstraling. Deze HP is wat ‘uiterlijk’ betreft niet zo mooi als de Asus. Het is ook een I5 (dat is op dit moment nog genoeg) vandaar dat hij aardig wat goedkoper is!

Meer weten?
HP laptop

Deze twee laptops zullen je NIET in steek laten en blijven werken. Dat heb je nodig als je ze zakelijk inzet.

Beide laptops zijn goed. De Asus is wat sneller (I7) Maar I5 voldoet ook en dat scheelt toch weer wat geld!

Als je al de zakelijk laptops wilt zien: Klik Hier

Wil je meer info? Mail me!

Deze pagina zal ik regelmatig updaten want het aanbod en de mogelijkheden veranderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*