Weekend aanbiedingen bij BCC

Een goede morgen!

Bijna weekend.

Al sinds 1969 is BCC, intussen met bijna 60 winkels, een vertrouwde naam in consumentenelektronica! Ben dan ook erg blij om vandaag de weekend deals tot en met 4 september 2016 te mogen aanbieden.

Indesit wasmachineeIndesit wasmachine XWE61452 De beste oplossing voor de dagelijkse was in slechts 1 beweging! Met 1 druk op de knop regelt deze Indesit wasmachine alle instellingen voor een 50 minuten-programma waarmee je dagelijks vuil van katoenen en synthetische stoffen verwijdert. Snel een gemakkelijk een uitstekend wasresultaat. Zelf heb ik een wasmachine en een wasdroger van Indesit. Vind het een prima merk en ik heb er nog nooit problemen mee gehad. Mijn vorige wasmachine was ook een Indesit. Deze heeft ruim 15 jaar heel goed zijn werk gedaan! Ook de reviews op de site zijn goed. Een prima wasmachine voor weinig geld! van €299,- voor €275,-
Klik HIER voor info.

 

WD harddisk Voor als je slim genoeg bent om regelmatig een back-up van je laptop/PC te maken. Of als je gewoon wat oude bestanden van je PC/laptop af wilt halen! Dat bevordert de snelheid van je PC/Laptop.
Maximale overdrachtssnelheid, snel dus!
De Western Digital Elements portable harde schijf is compact, betrouwbaar, snel en heeft een ruime opslagcapaciteit van 1 TB. Ruim voldoende voor al je films, muziek en foto’s.
Deze portable harde schijf heeft een snelle USB 3.0 aansluiting. Daarmee bereik je maximale snelheid in het overdragen van gegevens, zowel naar de harde schijf als naar je computer. Je kunt de harde schijf natuurlijk ook gewoon op een USB 2.0 poort aansluiten. van €59,- voor €55,-
Klik hier voor info

Alles bij BCC bekijken?
BCC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*