Gestart: iPhone 7 verkoop bij BCC

Hoi!

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Zonder deze lijken we niet meer te kunnen. iphone7 zijn drie verschillende besturingssystemen momenteel. Dat zal bijna iedereen wel weten. De Android is het jongste. Toch heeft deze veel gebruikers. Het is gemakkelijk, heeft veel apps en omdat veel mensen het gebruiken, is er altijd wel iemand die kan helpen als je ‘vastloopt’ . Apple heeft zijn eigen systeem en zo heeft Windows ook zijn eigen systeem.
Apple en Windows zijn aanzienlijk veiliger dan Android, bovendien heeft Apple een groot aantal zeer gemotiveerde volgers. Windows is momenteel weer in de stijgende lijn met de nieuwe versie voor de windows10 telefoons. Hier kom ik nog op terug.

Vandaag voor de mensen dier er al heeeeeel lang op hebben gewacht:
de Apple IPhone 7 is er!!!

iPHONE 7
Er zijn twee uitvoeringen:

  • De iPhone 7 met onder andere 4,7 inch Retina HD-display (1334 x 750 pixels),vingerafdruksensor, 12‑MP camera, 32/128/256 GB, 138 gram;
  • De iPhone 7 plus, deze heeft onder meer een 5.5 inch retina HD-display en weegt 188 gram.

appleihone7_2Bij BCC zijn ze beiden te krijgen!
De levertijd ligt tussen de 5 tot 10 dagen voor sommige uitvoeringen duurt het wat langer. Er worden twee formaten en 5 uitvoeringen door BCC aangeboden.
iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn bij BCC verkrijgbaar in : Prachtig matzwart en glanzend diep gitzwart. Zowel het 4,7‑inch model als het 5,5‑inch model is vervaardigd van ontzettend sterk aluminium. En beide modellen zijn ook verkrijgbaar in zilver, goud en roségoud.

iPHONE 7
Nou helemaal geweldig toch! Zeker voor de mensen die hier al lang op hebben gewacht!!

Heb je interesse? Klik Hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*